Catering & Event
Fest i vårt eller ditt kök
Kontorslunch, middag, studentmottagning, bröllop, stora middagar, vernissage mingel, produktlanseringar, julbord… Vi fixar högklassig mat till alla tänkbara event.
Med 24 års erfarenhet inom den kulinariska sfären har jag berikats med en gedigen respekt för råvaror och vad man kan skapa av dess unika små identiteter. Jag tycker lika mycket om att blanda udda och ovanliga kombinationer, följa och utöva senaste trenderna men även laga klassisk husmanskost.
Efter flertal år i Frankrike, Irland & Norge, samt med ett flertal egna restauranger i resväskan, flertal tävlingstitlar, Nobelmiddag och mycket mer så har jag nu landat här i Bohuslän där jag och mina kolleger har startat restaurang By The Lake. Med magisk utsikt ut över havet placerad på www.undacamping.se som vi också driver här har vi nu valt att starta upp vår catering avdelning.
Här lagar vi mat med stor kunskap och kärleksfull omsorg. Vi värdesätter hantverket högt och använder oss av både gamla som nya tekniker, smaker och cuisiné.
Vi hoppas att höra ifrån er för att kunna erbjuda er det fantastiska vi skapar!
Väl mött!
Inför eran bokning.
Minimum antal för catering är 12 personer. Samtliga behöver välja samma buffé eller middag.
Vi kan självfallet skräddasy menyer så att eran tillställning blir precis så prefekt som ni önskar.
Utkörning kan ordnas mot avgift beroende på körsträckan.
Beställningen behöver va inne 3 dagar innan upphämtning/leverans.
Boka på:
eller tel: 0738110002
Charkcuteri
Parma, chorizo, mini sausisson,parmesan, chevré, mozzarella, friterad kronärtskocka, oliver, melon, vitlöksgrillat bröd med tomat & olivsalsa
155,-/pp
Alla menyer 225,-/pp
Asiatisk
Färsk vårulle med scampi & nudlar, limeblads vinaigrette
Rödcurry bakad fläskfilé, nudelsallad
Pocherad laxsashimi, picklade grönsaker & teriyaki sås
Rostbiff på kalv smaksatt med miso, rostad majs & broccolie
Cevicé på vitfisk, lax & räkor, ingefärssås
Skandinavisk
Varmrökt lax, ägg & kaprissallad, basilikasås
Räkbakelse, picklad gurka, forellrom & örter
Rostbiff, potatissallad, rostad lök
Örtbakad fläskfilé, picklade grönsaker
Senapsgriljerade kycklingklubbor
Bröd & aioli
Italiensk
Parmaskinka med melonsallad
Chorizo, oliv & kronärtskocks sallad
Pestogrillad kyckling, pastasallad & färska örter
Örtbakad scampi, picklade grönsaker
3 x ost & marmelad
Bröd & basilika aioli
Festbuffé
Inkokt lax, ägg & kaprissallad
Cevicé på vitfisk, lax & räkor, ingefärssås
Parmaskinka med melonsallad
Pestogrillad kyckling, pastasallad & färska örter
Örtbakad fläskfilé, picklade grönsaker
Bröd & aioli
Grand meny 1.
445,-/pp
Brynt carpaccio på oxfile, miso aioli
Tonfisk ta-taki, sesam vinaigrette
Färsk vårulle med scampi & nudlar, limeblads vinaigrette
Rödcurry bakad oxfilé, nudelsallad
Pocherad laxsashimi, picklade grönsaker & teriyaki sås
Rostbiff på kalv smaksatt med miso, rostad majs & broccolie
Cevicé på vitfisk, lax & räkor, ingefärssås
Krispig steam bun, hängd creme fraiché & löjrom
Grand meny 2.
445,-/pp
Lättbrynt oxfilé, potatissallad, rostad lök
Varmrökt lax, ägg & kaprissallad, basilikasås
Räkbakelse, picklad gurka, forellrom & örter
Örtbakad fläskfilé, picklade grönsaker
Senapsgriljerad kycklingfilé, västerbottenost paj
Friterad mandelpotatis, hängd creme fraiché & löjrom
Kallrökt lax roulade, färskost med råmarinerad lax, rågbrödssmulor
Rökt viltkött, pepparrotskräm, friterat tunnbröd
Bröd & aioli
Våra 3 rätters menyer.
Ni kan hyra in oss så kommer vi och lagar färdigt maten på plats, eller så kommer den med instruktioner om hur ni färdigställer den. Inhyrd kock faktureras med 350,-/h (minimum 4h)
Samtliga i sällskapet behöver välja samma förrätt & varmrätt.
Pris/pp
395,-
Förrätt:
Tonfisk cevicé, mango salsa, korriander & ponzu sås
Eller
Carpaccio på brynt oxfilé, syrad lök, miso aioli
Varmrätt:
Halstrad Kummelrygg (med reservation om ändring av vit fisk), potatispuré smaksatt med pepparrot, hummersås & örtsallad
Eller
Knaprigt ankbröst, smörkokt potatis, morotspuré, portvinssås spräckt med örtolja
Till sist:
Choklad fondant, marinerade bär, nötcrunch
Eller
Youghurt mousse, syrlig mango & basilika salsa, choklad flagor
Välj till extra servering: (55,-/pers)
Blandsallad med picklade grönsaker
3 x ost & marmelad
Praliner till kaffet
Behöver ni hyra utrustning?
Tallrik/skål – 6,-/st
Bestick – 3,-/st av vardera bestick
Glas – 4,-/st av varje sort