Catering & Event

 

 

Fest i vårt eller ditt kök

Kontorslunch, middag, studentmottagning, bröllop, stora middagar, vernissage mingel, produktlanseringar, julbord… Vi fixar högklassig mat till alla tänkbara event. 

Med 24 års erfarenhet inom den kulinariska sfären har jag berikats med en gedigen respekt för råvaror och vad man kan skapa av dess unika små identiteter. Jag tycker lika mycket om att blanda udda och ovanliga kombinationer, följa och utöva senaste trenderna men även laga klassisk husmanskost.

Efter flertal år i Frankrike, Irland & Norge, samt med ett flertal egna restauranger i resväskan, flertal tävlingstitlar, Nobelmiddag och mycket mer så har jag nu landat här i Bohuslän där jag och mina kolleger har startat restaurang By The Lake. Med magisk utsikt ut över havet placerad på www.undacamping.se  som vi också driver här har vi nu valt att starta upp vår catering avdelning.

Här lagar vi mat med stor kunskap och kärleksfull omsorg. Vi värdesätter hantverket högt och använder oss av både gamla som nya tekniker, smaker och cuisiné.

Vi hoppas att höra ifrån er för att kunna erbjuda er det fantastiska vi skapar!

Väl mött!

Inför eran bokning.

Minimum antal för catering är 12 personer. Samtliga behöver välja samma buffé eller middag.

Vi kan självfallet skräddasy menyer så att eran tillställning blir precis så prefekt som ni önskar.

Utkörning kan ordnas mot avgift beroende på körsträckan.

Beställningen behöver va inne 3 dagar innan upphämtning/leverans.

Boka på:

restaurang@by-the-lake.se

eller tel: 0738110002

Charkcuteri 

Parma, chorizo, mini sausisson,parmesan, chevré, mozzarella, friterad kronärtskocka, oliver, melon, vitlöksgrillat bröd med tomat & olivsalsa

155,-/pp

 

Alla menyer 225,-/pp

Asiatisk

Färsk vårulle med scampi & nudlar, limeblads vinaigrette

Rödcurry bakad fläskfilé, nudelsallad

Pocherad laxsashimi, picklade grönsaker & teriyaki sås

Rostbiff på kalv smaksatt med miso, rostad majs & broccolie

Cevicé på vitfisk, lax & räkor, ingefärssås

 

Skandinavisk

Varmrökt lax, ägg & kaprissallad, basilikasås

Räkbakelse, picklad gurka, forellrom & örter

Rostbiff, potatissallad, rostad lök

Örtbakad fläskfilé, picklade grönsaker

Senapsgriljerade kycklingklubbor 

Bröd & aioli

 

Italiensk

Parmaskinka med melonsallad

Chorizo, oliv & kronärtskocks sallad

Pestogrillad kyckling, pastasallad & färska örter

Örtbakad scampi, picklade grönsaker

3 x ost & marmelad

Bröd & basilika aioli

Festbuffé

Inkokt lax, ägg & kaprissallad

Cevicé på vitfisk, lax & räkor, ingefärssås

Parmaskinka med melonsallad

Pestogrillad kyckling, pastasallad & färska örter

Örtbakad fläskfilé, picklade grönsaker

Bröd & aioli

 

Grand meny 1.

445,-/pp

Brynt carpaccio på oxfile, miso aioli

Tonfisk ta-taki, sesam vinaigrette

Färsk vårulle med scampi & nudlar, limeblads vinaigrette

Rödcurry bakad oxfilé, nudelsallad

Pocherad laxsashimi, picklade grönsaker & teriyaki sås

Rostbiff på kalv smaksatt med miso, rostad majs & broccolie

Cevicé på vitfisk, lax & räkor, ingefärssås

Krispig steam bun, hängd creme fraiché & löjrom

Grand meny 2.

445,-/pp

Lättbrynt oxfilé, potatissallad, rostad lök

Varmrökt lax, ägg & kaprissallad, basilikasås

Räkbakelse, picklad gurka, forellrom & örter

Örtbakad fläskfilé, picklade grönsaker

Senapsgriljerad kycklingfilé, västerbottenost paj

Friterad mandelpotatis, hängd creme fraiché & löjrom

Kallrökt lax roulade, färskost med råmarinerad lax, rågbrödssmulor

Rökt viltkött, pepparrotskräm, friterat tunnbröd

Bröd & aioli

Våra 3 rätters menyer. 

Ni kan hyra in oss så kommer vi och lagar  färdigt maten på plats, eller så kommer den med instruktioner om hur ni färdigställer den. Inhyrd kock faktureras med 350,-/h (minimum 4h)

Samtliga i sällskapet behöver välja samma förrätt & varmrätt.

Pris/pp

395,-

Förrätt: 

Tonfisk cevicé, mango salsa, korriander & ponzu sås

Eller 

Carpaccio på brynt oxfilé, syrad lök, miso aioli

Varmrätt:

Halstrad Kummelrygg (med reservation om ändring av vit fisk), potatispuré smaksatt med pepparrot, hummersås & örtsallad

 

Eller

Knaprigt ankbröst, smörkokt potatis, morotspuré, portvinssås spräckt med örtolja 

Till sist:

Choklad fondant, marinerade bär, nötcrunch

Eller

Youghurt mousse, syrlig mango & basilika salsa, choklad flagor

 

Välj till extra servering: (55,-/pers)

Blandsallad med picklade grönsaker

3 x ost & marmelad 

Praliner till kaffet

 

Behöver ni hyra utrustning?

Tallrik/skål – 6,-/st

Bestick – 3,-/st av vardera bestick 

Glas – 4,-/st av varje sort